Covid-19 restverschijnselen achter je laten

Heb je het Coronavirus gehad en zit je met restverschijnselen? In de nazorg van Covid-19 is nog veel te leren over wat werkt om helemaal beter te worden. Veel ex-coronapatiënten kampen nog steeds met een extreme vermoeidheid, ademhalingsproblemen en/of verlies van reuk en smaak. Het is onduidelijk hoe lang het échte herstel duurt. Dat is frustrerend.

Toch kun je zelf in actie komen om je welzijn te verbeteren. Terwijl de reguliere zorg (over)belast is met de zorg voor coronapatiënten; opent de complementaire zorg gelukkig weer haar deuren. Per 3 maart 2021 zijn de Corona maatregelen versoepeld en staan tienduizenden alternatieve zorgspecialisten klaar om te ondersteunen! 

Wat is er mogelijk met voetreflexologie?

Voetreflexologie activeert het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Jouw lijf wil niets liever dan de balans terugbrengen. Alleen het lukt (nog) niet. Ik weet zeker dat ik je een paar stappen vooruit kan helpen. Met één voetreflexmassage breng ik in 45 minuten al een diepe ontspanning in het lijf terug. Vanuit deze ontspanning krijgt je systeem een boost om ‘op te ruimen’ en een balans-impuls. Je zult je rustiger voelen, ontspannen.

Bij welke klachten heb ik al heel goede ervaringen met andere cliënten:

  • Vermoeidheid verminderen en toewerken naar meer energie
  • Kwaliteit van slaap en concentratie verbeteren
  • Spanning in het lichaam verlagen
  • Meer controle over frustratie gevoelens

Hoe ziet de behandeling eruit?

Gedurende vier weken geef ik je 3-4 behandelingen, waarbij we de progressie per behandeling monitoren. Het doel is helder: opbouwen. Als voetreflexologie nieuw voor je is, is het prima om het met één behandeling uit te proberen. Eerst even kijken wat het voor je doet.

Als het goed bevalt en je gaat 100% voor opbouwen, dan plannen we het behandeltraject in. Naast het geven van de massage, wil ik een helder beeld krijgen van jou als persoon en het ziekteverloop van Covid-19 dat je hebt meegemaakt. Afhankelijk van de resterende klachten doe ik een voorstel op maat, welke behandelingen het beste passen.

De voetreflexmassage

Je ligt op je rug op een massagetafel, onder een dekentje. Voordat ik met de massage begin kijken we nog even naar de voeten en controleer ik nog de gevoeligheid van een aantal zones op je voeten. De massage die volgt duurt meestal rond de 45 minuten.

De massage is met olie van de voet tot en met de bovenrand van de knie. Vooraf fris je, indien nodig, je voeten nog even op. Dat kan in de praktijk. Hiervoor hoef je niets mee te nemen.

Belangrijke tip!
Neem mee of trek aan: een loszittende korte broek of loszittende (jogging)broek of die je tot over de knie kunt optrekken. Voor dames die graag rokken dragen: ook dit is een ideale optie.

Hoeveel kost een voetreflexbehandeling?

Je vindt alle tarieven op de hoofdpagina van het behandelingenoverzicht.

Hoe werkt de betaling?

Na de behandeling ontvang je van mij een betaalverzoekje en een factuur.