Wie heb ik geholpen en waarmee?

Wat heb ik er tot nu toe mee bereikt?

Heel concreet:

Allereerst dat mijn man en ik een heel leuke en ontspannen babytijd met onze dochter hebben beleefd. Sinds dat zij 4 maanden oud is, masseren we haar voetjes. Deels spelen, deels behandelen als er iets is.

dat een jongetje van 6 jaar eindelijk weer eens lekker ontspannen in slaap viel en geen enge droom had waar hij wakker van werd;

dat een tweeling van 3 jaar voor het eerst in hun leventje tegelijk doorsliepen en hun ouders konden voelen hoe het is om zelf weer échte slaap te krijgen. Plus dat ik ze daarna grepen heb geleerd die ze zelf bij hun kleintjes kunnen toepassen;

(en nog veel meer ‘beter slapen’-voorbeelden, óók bij volwassenen!)

dat het knarsetanden bij een volwassene ophield na een spijsverteringszones-massage;

dat een tweeling van 8, na een schoolweek, weer even helemaal tot zichzelf kon komen met een voet- en een handmassage. Heerlijk ontspannen spelen daarna en extra goed slapen.

dat iemand met pijnlijke gewrichten in de vingerkootjes na een voetreflexmassage voor de nieren en blaaszones een enorme verlichting voelde en 4 dagen geen pijn had.

dat iemand met de restanten van een hersenschudding, na een voetreflex ontspanningsmassage, een bovengemiddelde extra hoeveelheid energie ervoer. En dat dit effect -na een behandeling van maar 30 minuten- 4 dagen aanhield.

dat iemand die (in Corona-tijd) in de zorg werkt en met een reguliere griep kampte na een voetreflexmassage voor de lymfezones extra snel weer fit was en aan het werk kon;

dat een pijnlijke klacht aan een schouder, die was ontstaan door een verkeerde thuiswerkplek, via de blaasmeridiaan en een wervelkolomzone-massage verlicht werd; van niet kunnen bewegen zonder pijn, naar redelijk goed en ontspannen kunnen bewegen.

dat een vervelende druk op het oor (buis van Eustachius) bij een volwassene verlichtte d.m.v. een hoofdzones-massage;

dat overgangsklachten, zoals opvliegers, onrust in het hoofd en slecht slapen, sterk verminderden en veel milder, spaarzamer en ritmischer werden.

dat een hoogzwangere jongedame met opgebouwd slaaptekort en een heldere kom-maar-door-met die-bevalling-wens even echt tot diepe ontspanning kon komen, heerlijk sliep en binnen twee dagen weeën kreeg.

En nog meer. En nog meer te gaan!

Kan ik iets voor jou betekenen?
Stuur gerust je vraag via mail, whatsapp of signal, of bel me even: 06-14386215.