Familie voetreflexologie

Wat is het?

Een familie voetreflexbehandeling is een voetreflex ontspanningsmassage voor alle gezinsleden. Bij jullie thuis. Jullie zijn namelijk al druk genoeg. Als gezin heb je vaak al een heel schema aan activiteiten waarvoor je van hot naar her vliegt.

Deze behandeling geeft de dynamiek in het gezin een gezamenlijke reset. Ontspanning op een heel andere manier dan even samen naar de speeltuin, een potje voetballen of een boekje lezen. (Dat kan daarvoor of daarna ook nog heel goed). Het is een manier van ontspannen waarbij je heel goed kunt ontladen en aarden. We creƫren een doelbewuste rust in huis en jullie hebben een gezamenlijke ervaring. Iedereen heeft dezelfde ontspannende prikkels gekregen.

Nieuwsgierig?
Laten we het gewoon een keer proberen.

Wat doet het?

Denk aan:

  • Ontspanning!
  • Rust in het hoofd en het gedrag brengen
  • Beter slapen en meer uitgerust wakker worden

Wat gaan we doen?

Allereerst gaan we kennismaken en de beste plek zoeken in jullie huis voor de massages. Een ideale plek is een redelijk rustige kamer, waar een raam open kan en waar een ‘leeg vloeroppervlak’ is ter grootte van een breed eenpersoonsbed. Bij voorkeur op de begane grond – i.v.m. de massagetafel.

De basis is een ontspanningsmassage. Als het heel goed bevalt en jullie willen vaker gebruik maken van de familie voetreflex, dan geeft mij dat de mogelijkheid om jullie beter te leren kennen en ook te werken met speciale verzoeken.

De voetreflexmassage

Ik neem mijn massagetafel mee en daar mag jij op liggen. Je ligt op je rug, onder een dekentje. De massage duurt per persoon 30-35 minuten. Bij heel kleine voetjes duurt het iets korter.

De massage is met olie van de voet tot en met de bovenrand van de knie. Vooraf fris je je voeten nog even op. Voor extra comfort trek je een loszittende korte broek of joggingbroek aan die je tot over de knie kunt optrekken.

Hoeveel kost een voetreflexmassage voor het gezin?

Je vindt alle tarieven op de hoofdpagina van het behandelingenoverzicht.

Hoe werkt de betaling?

Afhankelijk van het aantal personen en de reisafstand vormt zich het tarief. Voor reizen reken ik 0,25c p/km en een tientje vervoerskosten.

Je ontvangt na afloop een factuur en een betaalverzoekje.