Voetreflex Ontspanningsmassage

Wat is het?

Een voetreflexmassage brengt lijf en brein naar een diepere ontspanningslaag. Hierdoor geef je de hormonale processen in je lichaam een volwaardig sein dat het kan ontspannen. Even alles loslaten. Je maakt oxytocine aan en, als je in een periode van onrust of stress zit, zal ook de cortisolspiegel verbeteren. Als je helder hebt hoe ├ęchte ontspanning voor jou voelt, dan kun je dit later weer gemakkelijker voor jezelf oproepen. Ontspanning leidt naar meer balans. Een lichaam dat in een goede energiebalans verkeert, activeert het natuurlijke, zelfherstellende vermogen.

Wat doet het?

De onderstaande effecten haal ik uit de feedback van mijn cli├źnten:

  • Een heel ontspannen gevoel.
  • Het hoofd leeg maken.
  • Makkelijker in slaap vallen.
  • Diepe slaap.
  • Uitgerust wakker worden, met een een helder hoofd.
  • Vrolijk.
  • Soms meer energie, maar het komt ook voor dat mensen pas na de massage voelen hoe moe ze zijn. Als je daar die dag aan toegeeft, zul je je de tweede dag weer veel energieker voelen.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een kleine kennismaking en we bespreken nog eventuele aandachtspunten. Je krijgt dan 30,45 of 60 minuten een massage. Als het de eerste keer is, of als je erg gespannen bent, raad ik aan om met een massage van 30 minuten te beginnen.

De voetreflexmassage

Je ligt op je rug op een massagetafel, onder een dekentje. De massage is met olie van de voet tot en met de bovenrand van de knie. Vooraf fris je je voeten nog even op. Dat kan in de praktijk. Hiervoor hoef je niets mee te nemen.

Belangrijke tip!
Neem mee of trek aan: een loszittende korte broek of loszittende (jogging)broek of die je tot over de knie kunt optrekken.

Hoeveel kost een voetreflex ontspanningsmassage?

Je vindt alle tarieven op de hoofdpagina van het behandelingenoverzicht.

Hoe werkt de betaling?

Na de behandeling ontvang je van mij een betaalverzoekje en een factuur.

Evaluatie

Ik vind het fijn om te horen wat je ervan vond en hoe het met je gaat. En wellicht heb je nog feedback voor me; plussen en minnen. Daarom stuur ik je graag de dag na de massage een korte vragenlijst. Tijdens onze afspraak peil ik je interesse hiervoor.