Corona

Het Covid-19 virus is er. Gelukkig gaat het de goede kant op, maar we zullen het er voorlopig nog mee moeten doen. Samen zijn we verantwoordelijk voor een veilige invulling van de maatregelen. Ook in mijn praktijk. Hoe gaan we dat doen:

  • Informeer mij als jij, of één van jouw huisgenoten, ziekte- of verkoudheidsverschijnselen heeft op de dag vóór de geplande behandeling. Dezelfde dag nog, liefst. Dan bel ik je de volgende ochtend op tijd op om te overleggen wat we doen. Uiteraard doe ik hetzelfde voor jou als ik verschijnselen krijg.
  • Geen verschijnselen? Dan kijk ik uit naar je komst en vraag ik je om niet eerder dan het afgesproken tijdstip te arriveren.
  • Ik wacht je op bij de voordeur.
  • Tussen de behandelaarskruk en waar jij op zit, is voldoende afstand.
  • Tussen de afspraken reinig ik de contactpunten.
  • Tussen de afspraken plan ik voldoende tijd, zodat cliënten elkaar niet tegenkomen.
  • Na de behandeling ontvang je via de mail een factuur met betaalverzoek.

Rest mij te zeggen dat ik vol motivatie uitkijk naar jouw voeten & jouw doel, plus: de geruststelling dat voeten al best op een goede afstand zitten van het gezicht. 😉
Het grote voordeel van voetreflexologie.