Klachtgerichte behandeling voor volwassenen

Wat is er mogelijk?

Denk aan:

  • Stress, vermoeidheid, spanning verminderen
  • Kwaliteit van slaap en concentratie verbeteren
  • Sterkere weerstand opbouwen
  • Hoofdpijn, oorpijn oplossen
  • Sneller herstellen van klachten aan de wervelkolom
  • Knarsetanden verminderen
  • Spijsvertering optimaliseren
  • Hooikoorts of allergie aanpakken
  • Overgangsklachten verminderen/reguleren

Vooropgesteld:  ik ben een voetreflexmasseur en nog geen afgestudeerde therapeut. Maar ik kan al wel hetgeen ik geleerd heb toepassen. Het verschil is; je kunt nog niet met je factuur bij een verzekeraar aankloppen.

Wat gaan we doen?

In het kader van een doel of een klacht starten we met een afspraak van 70 minuten. Er volgt een interview en een eerste massage. Op basis hiervan maak ik een inhoudelijk plan voor de tweede massage en derde massage. We plannen dit alvast in de agenda’s en idealiter passen deze drie afspraken in drie tot vier weken. Na drie behandelingen verwacht ik dat je resultaat moet zien op basis van je doel.

Hoe kun je je voorbereiden?

Soms is een klacht of een doel heel helder en kunnen we gelijk aan de slag. Als de oorsprong van de klacht onduidelijk is, dan is het goed om je voor te bereiden. Denk voor de eerste afspraak eens na over de volgende vragen:

1. Wat is de klacht precies?
2. Is het aanwijsbaar op je lichaam als je er last van hebt? En is het specifiek op een moment van de dag, voortdurend of willekeurig?
3. Wanneer is de klacht ontstaan? Kun je dat terughalen? Is er rond die tijd iets gebeurd of veranderd wat van invloed is geweest?

In het eerste kwartier bespreken we dit.

De voetreflexmassage

Je ligt op je rug op een massagetafel, onder een dekentje. Voordat ik met de massage begin kijken we nog even naar de voeten en doublecheck ik nog de gevoeligheid van een aantal zones op je voeten. De massage die volgt duurt meestal rond de 45 minuten.

De massage is met olie van de voet tot en met de bovenrand van de knie. Vooraf fris je je voeten nog even op. Dat kan in de praktijk. Hiervoor hoef je niets mee te nemen.

Belangrijke tip!
Neem mee of trek aan: een loszittende korte broek of loszittende (jogging)broek of die je tot over de knie kunt optrekken.

Hoeveel kost een voetreflexbehandeling?

Je vindt alle tarieven op de hoofdpagina van het behandelingenoverzicht.

Hoe werkt de betaling?

Na de behandeling ontvang je van mij een betaalverzoekje en een factuur.