Wie ben ik?

Ik ben Wendy. Ik ben vriendelijk, open en leergierig. Ik houd van doelen met ‘een kop en een staart’, ik kijk graag een stukje verder vooruit, ben praktisch ingesteld en voel een grote liefde voor details. Als ik enthousiast over iets ben en ik kan iemand helpen met mijn kennis, dan loop ik op wolkjes. (Nog) niet zweverig. Met mijn Friese roots blijf ik vooralsnog met twee benen op de grond.

Mijn eerste kennismaking met voetreflexologie was ik eerlijk gezegd een beetje vergeten. Maar die was er al op mijn 13e, toen ik ongesteld werd. Mijn moeder leerde me dat ik de binnenkant van mijn enkel kon masseren als ik eerder ongesteld wilde worden dan de planning. Heel handig! En heel lang niet meer aan gedacht. Pas toen de verloskundige in de 41e week van mijn zwangerschap voetreflexologie aanraadde, herinnerde ik me het weer. Geprobeerd, en met succes. Wat cool, dacht ik… hier wil ik meer van weten!

In 2016, toen onze dochter 4 maanden oud was, heb ik samen met mijn man Jeroen een workshop babyreflexologie gevolgd bij Floor Tuinstra, specialist op dit gebied in Nederland. Als prille ouders hebben we daar ontzettend veel plezier en profijt van gehad. Begin 2019 heb ik mijn basiskennis aangevuld met een driedaagse opleiding Baby- en peuterreflexologie voor professionals. Ondertussen ben ik tweedejaars student in de Hbo-opleiding VoetreflexPlus van Total Health. De opleiding begint heel breed en in het derde jaar verwacht ik te specialiseren richting kinderreflexologie.

Naast de activiteiten voor mijn studie en mijn praktijk, word ik ook heel enthousiast van:

Kokkerellen en mensen verwennen, fotograferen, dansen, voorlezen, vlechten maken, woordgrappen, tekenen, onze eetbare tuin en ons eigengebouwde houten huis, waarin ook mijn praktijkruimte is.

Ben je dol op lekker eten?
Check ook Jeroen & Wendy’s lekkernijenblog : goddelijke-recepten.nl